28. sep. 2023
Af Catja Klarskov

Det ser du ikke i Gift ved første blik: Derfor er Rasmus stolt af måden, han håndterer konflikten med Sara

Sara og Rasmus fra "Gift ved første blik". 
Sara og Rasmus fra "Gift ved første blik".
Foto: Snowman Production
I aftenens afsnit af ”Gift ved første blik” har Rasmus og Sara deres første diskussion for rullende kameraer. Nu afslører Rasmus, hvorfor han faktisk er stolt af den måde, han håndterer konflikten på.

I aftenens afsnit af DR-programmet ”Gift ved første blik” oplever Sara og Rasmus deres første konflikt for rullende kameraer.

Parret har, hvad Rasmus beskriver som en ”banal snak”, der dog hurtigt eskalerer.

– Jeg oplevede, at vi havde en snak om noget totalt banalt, som det er ofte er. I vores tilfælde handlede det om film. Man ser slet ikke optakten til det, fordi det bare starter med, at vi diskuterer, men jeg føler, at jeg får lagt ord i munden i situationen. Sara siger, at jeg dømmer hende, som jeg slet ikke føler, at jeg gør, fortæller Rasmus til BILLED-BLADET om kontroversen i Dyrehaven.

Rasmus beskriver konflikten som, at parret skyder missiler mod hinanden.

– Jeg kan mærke, at det går galt det her, så jeg siger: ”Lad os lige trække os, fordi vi kommer ikke til at kunne løse det ved at være pisseirriterende på hinanden. Så jeg er faktisk rigtig stolt af min egen reaktion lige dér. At jeg sagde: ”Lad os lige holde en pause”, forklarer han, hvorefter han uddyber:

– Vi vil jo ikke gøre hinanden kede af det, eller få den anden til at føle sig dum. Jeg var faktisk rigtig glad for det, der skete. Det var en vigtig lektie for mig, og jeg tror også for Sara. Nogle gange diskuterer man ud fra de dårlige momenter i ens humør, og så bliver det sjældent særlig konstruktivt.

Efter parret gik hver til sit for at trække vejret, blev de hurtigt gode venner igen, hvilket Sara beskriver som en af parrets styrker.

– Vi vil det virkelig gerne begge, så vi lader ikke de her problemer eller en dårlig time påvirke hele dagen. Vi er begge gode til at komme ovenpå igen og holde hyggen. Selvfølgelig skal man have lov til at være ked af det, hvis det er det, man er, men jeg synes, at vi er gode til at vende igen. Vi vil begge rigtig gerne forstå den anden, forklarer hun.

Du kan følge Sara og Rasmus’ rejse i kærlighedseksperimentet på DR hver torsdag klokken 20:00 på DR og på DRTV.

Læs mere om: