5. okt. 2023
Af Catja Klarskov

Sara trækker stikket: Det var Gift ved første blik-Nicklas mest ærgerlig over

Sara og Nicklas fra "Gift ved første blik". 
Sara og Nicklas fra "Gift ved første blik".
Foto: Brian Lichtenstein / Snowman Productions
I aftenens afsnit af ”Gift ved første blik” trak Sara og Nicklas stikket. Nu afslører Nicklas, hvad han ærgrede sig over ved at forlade eksperimentet før tid.

I aftenens afsnit af DR-programmet ”Gift ved første blik” beslutter Sara og Nicklas at lade sig skille og forlader dermed kærlighedseksperimentet.

Beslutningen kom i kølvandet på en række udfordrende uger for parret, hvor det aldrig lykkedes dem at finde melodien.

Samtalen, hvor Sara og Nicklas træffer beslutningen, blev aldrig vist på tv, men Nicklas har overfor BILLED-BLADET efterfølgende beskrevet øjeblikket som en respektfuld samtale, hvor parret endelig begyndte at samarbejde.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-10-04/sara-og-nicklas-pa-bryllupsrejse.jpg
Selv om Sara og Nicklas bestemt har mødt modstand, så har de også delt mange gode oplevelser sammen. Her ses de på bryllupsrejse.
Foto: Snowman Production

Nicklas lægger dog ikke skjul på, at stod det udelukkende til ham, så havde de færdiggjort eksperimentet.

– Jeg ville nok ikke have trukket stikket, fordi jeg var opsat på at færdiggøre projektet. Jeg vidste også, at der var getaway, hvor vi kunne få lov til at møde de andre og udveksle erfaringer. Jeg er dog ikke uenig i, at det var det rigtige, Sara gjorde, slår Nicklas fast overfor BILLED-BLADET.

Sara og Niclas trak sig fra eksperimentet, kort før de skulle have været samlet med de andre par på en ”Gift ved første blik”-getaway, men selv om øjeblikket var følsomt, så ærgrede én ting ham især.

– Jeg var ikke såret. Jeg var lettet. Vi havde en god snak om, at det jo var et eksperiment, og det måtte vi ikke glemme. Vi havde ikke valgt hinanden, men vi havde givet det et godt skud. Jeg var dog ærgerlig over, at vi ikke kom med på getaway og mødte de andre deltagere, forklarer Nicklas.

I aftenens afsnit hørte man desuden en følelsesmæssigt påvirket Nicklas forklare, at han følte sig ignoreret af Sara, og det er endnu en årsag til, at Sara i dag er glad for, at hun tog beslutningen om at trække sig.

– Det var bestemt ikke min bedste aften, når jeg kigger tilbage. Sådan har jeg ikke lyst til, at nogen skal føle omkring mig. Men min hjerne og krop kørte på højtryk, fordi jeg med tiltagende vished fandt ud af, at jeg blev nødt til at stoppe eksperimentet, forklarer Sara, hvorefter hun uddyber:

– Det gjorde mig lukket og svær at komme i ægte kontakt med, fordi jeg syntes, at det var en supersvær beslutning at skulle træffe, uddyber hun.

I næste uge afsløres det, hvorvidt de resterende par, Line og Mark, Sara og Rasmus samt Jeanette og Michael, vælger at forblive gift eller lader sig skille.

Det sker, når finaleafsnittet ruller over fjernsynsskærmen torsdag klokken 20:00 på DR og på DRTV.

Læs mere om: