5. okt. 2023
Af Catja Klarskov

Bagom Gift ved første blik: Det bad Martin om at få klippet ud af programmet

Martin og Pernille fra "Gift ved første blik". 
Martin og Pernille fra "Gift ved første blik".
Foto: Snowman Production
I aftenens afsnit af ”Gift ved første blik” udspiller der sig et ophedet skænderi mellem Martin og Pernille. Nu afslører Martin, at han bad om at få klippet en særlig del af diskussionen ud.

I aftenens afsnit af DR-programmet ”Gift ved første blik” er seerne vidne til et ophedet skænderi mellem Martin og Pernille fra første parket.

Det er begyndt at spidse til for parrene i kærlighedseksperimentet, der alle har været igennem nogle hårde uger, siden de sagde ja til at blive gift med et fremmed menneske.

Et intenst forløb med misforståelser, og kameler der skal sluges, hvilket i aftenens afsnit kammede over for eksperimentets modne match, Martin og Pernille, der pludselig fandt sig selv midt i et voldsomt skænderi for rullende kameraer.

– Det voldsomme skænderi skete, fordi vi havde været helt ude i alle vores følelser i en måned. Det har været virkelig intenst, og så kulminerede det for os begge den aften, men på hver vores måde, forklarer Martin til BILLED-BLADET.

Under diskussionen følte Pernille og Martin, at de havde svært ved at trænge igennem med deres synspunkter, hvilket resulterede i, at grimme gloser fløj gennem rummet, og Martin til slut, i ren frustration, hamrede sin hånd hårdt ned i bordet.

– Det kulminerede for os begge, og det var nok fordi, at for mig havde det hobet sig meget op. Der var så meget i vores relation, som jeg ikke kunne forstå, fortæller han, hvorefter han italesætter sin voldsomme reaktion, som han instinktivt fortrød.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-10-04/bolgerne-gar-hojt.jpg
Bølgerne gik højt mellem Martin og Pernille i episode syv af "Gift ved første blik".
Foto: Snowman Production

– Jeg tog mig selv i det med det samme og tænkte: ”Hold da op”. Bagefter pegede jeg hen på vores videograf og sagde: ”Det her skal ikke med”, erindrer han.

Martin fik dog ikke sit ønske opfyldt, og både diskussion og klip endte med at indgå i programmet, hvilket Martin i dag er glad for.

– I dag har jeg ikke noget i mod, at det kom med. Det var ægte følelser, og der skal jo være noget spænding i programmet. Vi lander også godt, jeg siger undskyld og bliver oprigtigt ked af det. For mig gør det ikke noget, at andre kan se, at sådan kan man også komme til at reagere, når man bliver presset, forklarer han og uddyber:

– Jeg reagerede ved at banke i bordet, og Pernille reagerede ved at råbe, at jeg skulle holde min kæft. Selvfølgelig skal man ikke banke i bordet, men begge dele er jo udtryk for en frustration.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-10-04/pernille-og-martin-krammer.jpg
Pernille og Martin er begge oprevede efter deres voldsomme skænderi, men ender alligevel med at give hinanden et forsoningskram.
Foto: Snowman Production

Pernille og Martin bliver forsonede efter skænderiet, men når hurtigt til enighed om, at diskussionen markerer enden på deres ægteskab, hvorefter de trækker sig fra eksperimentet som par.

Læs mere om: