5. okt. 2023
Af Catja Klarskov

Gift ved første blik-Martin beskylder Pernille for at have en skjult agenda under voldsomt skænderi: Nu undskylder han

Pernille og Martin fra "Gift ved første blik". 
Pernille og Martin fra "Gift ved første blik".
Foto: Snowman Production
Bølgerne gik højt i aftenens afsnit af ”Gift ved første blik”, hvor Martin beskylder Pernille for at have en skjult dagsorden for sin medvirken i programmet. Nu undskylder han.

Vrede, frustration og beskyldninger fløj over spisebordet i Fredensborg, da Martin og Pernille i aftenens afsnit af DR-programmet ”Gift ved første blik” havde et voldsomt skænderi.

Martin havde bedt Pernille om at kigge forbi til aftensmad og et glas vin, fordi han ønskede at få en snak om, hvor de stod i deres relation.

Snakken eskalerede dog hurtigt til et voldsomt skænderi, hvor Martin blandt andet beskyldte Pernille for at medvirke i eksperimentet for at promovere sin virksomhed.

– Det var den følelse, jeg havde, fordi jeg under hele eksperimentet havde følt, at jeg blev analyseret, og hun brugte sine værktøjer og redskaber på mig, forklarer Martin til BILLED-BLADET, hvorefter han uddyber:

– Jeg forsøgte at forstå, hvorfor Pernille ville være alene, og ikke ønskede at bo sammen med mig, og det fik mig til at tænke i alle mulige scenarier, og ét af dem var idéen om, at hun havde en anden agenda, fordi jeg havde svært ved at forstå, hvordan man kunne være i eksperimentet på de betingelser. Der kom min tvivl og usikkerhed ud som en hård anklage, og det kunne jeg godt have gjort mere elegant, slår han fast.

I dag er Martin da heller ikke overbevist om, at der er hold i hans anklage.

– Jeg tror måske, at jeg har overreageret. Jeg kan kun beklage og sige, at det godt kan være, at jeg har taget fejl og troet det, fordi jeg har følt mig analyseret.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-10-04/pernille-og-martin-krammer.jpg
Pernille og Martin er begge oprevede efter deres voldsomme skænderi, men ender alligevel med at give hinanden et forsoningskram.
Foto: Snowman Production

Selv om Pernille reagerer kraftigt på beskyldningen i programmet, så slår hun fast, at der intet hold er i anklagen.

– Jeg har haft min egen virksomhed i 10 år, og i al beskedenhed så ved jeg et og andet om at drive forretning. Jeg behøver ikke at tilmelde mig et datingeksperiment for markedsføring. Når det er sagt, så er det noget af det, jeg reagerer kraftigst på, fordi jeg synes, at det er så ufint og langt under bæltestedet, fortæller Pernille, hvorefter hun uddyber:

– Jeg ved 200 procent med mig selv, hvorfor jeg er med, så jeg har helt ro i maven og behøver ikke at overbevise andre. Jeg ville dog ønske, at han kunne have accepteret, at vi bare ikke er et match, i stedet for at finde på undskyldninger uden hold i virkeligheden.

Pernille og Martin blev forsonede efter skænderiet, men nåede hurtigt til enighed om, at diskussionen markerede enden på deres ægteskab, hvorefter de trak sig fra eksperimentet som par.

Eksperimentets modne match var dog ikke de eneste, der takkede af i aftenens afsnit af ”Gift ved første blik”, hvor også Sara og Nicklas trak stikket.

Det efterlader tre par tilbage: Sara og Rasmus, Line og Mark samt Jeanette og Michael.

I næste uge afsløres det, hvorvidt de resterende par vælger at forblive gift eller lader sig skille, når finaleafsnittet ruller over fjernsynsskærmen torsdag klokken 20:00 på DR og på DRTV.

Læs mere om: