10. okt. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Kendt fra Jul i konditoriet på TV 2: Trist nyt fra Dessertdragens Kageværksted

Nanna Pørtner 
Nanna Pørtner
Foto: Lars H. Laursen
I 2017 kunne man følge konditor Nanna Pörtner og Dessertdragens Kageværksted i "Jul i konditoriet" på TV 2, men nu er der trist nyt til kunderne.

Mange bager i julen, og i flere år har man på TV 2 kunnet følge nogle af Danmarks mest kendte konditorier midt i decembertravlheden.

Tilbage i 2017 kunne man komme med inden for i Dessertdragens Kageværksted og følge konditor Nanna Pörtner.

I september meddelte hun sine kunder, at hun var blevet sendt på afspadsering frem til den 4. oktober, men nu er der mere trist nyt fra konditoren.

”Kære alle sammen. Værkstedet har snart 18 år på bagen og er klar til at flyve fra reden. Jeg har valgt at lukke værkstedet ned fra dags dato”, skriver hun mandag i et opslag på konditoriets Instagram.

”Det har været nogle vanvittige sjove, fantastiske og vilde år fyldt med smør, dejlige kager og en hel del gak og gøgl. Det har også været hårdt; sindssygt mange timers arbejde og alverdens udefrakommende problemer, som jeg ikke har været herre over. Tak til alle jer der har været med på rejsen. Tak til alle jer der har deltaget og kommet med tåbelige ideer som fastelavnsbollebar, kransekager med bacon og genopfindelsen af Roxykagen. Tak fordi I har holdt mig på tæerne og har blævret med på Blæverdingen. Tak til mine Sukkerøgler der har været med i tykt og tyndt. Det har været en fornøjelse”, skriver Nanna Pörtner videre i opslaget.

I kommentarsporet er der mange, som begræder lukningen. Heriblandt Anne Glad, som har haft stor glæde af konditoriets linser og vaniljekranse.

Dessertdragens Kageværksted har holdt til på Sankt Peders Stræde i hjertet af København.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-10-10/181250.jpg
Nanna Pörtner og Dessertdragens Kageværksted var med i "Jul i konditoriet" i 2017.
Foto: Nordisk Film/TV 2

Læs mere om: