10. okt. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Her er forklaringen: Landmand søger kærlighed holder pause på TV 2

Carsten og Lene Beier 
Carsten og Lene Beier
Foto: Anders Brohus/TV 2
Hvis man ser "Landmand søger kærlighed" på TV 2, må man væbne sig med tålmodighed, for der går lidt tid, før 12. afsnit bliver sendt i fjernsynet.

De sidste mange uger har tirsdag været ensbetydende med et nyt afsnit af ”Landmand søger kærlighed” på TV 2, men når man i næste uge sætter sig klar i sofaen klokken 20.00 og tænder for kanalen, er det ikke Lene Beier, der toner frem på skærmen.

Datingprogrammet holder nemlig en pause på TV 2 i næste uge. Forklaringen er, at sendeplanen er ryddet til ære for de danske fodboldherrer, som tirsdag den 17. oktober skal spille EM-kvalifikationskamp mod San Marino.

Man må derfor væbne sig med tålmodighed i forhold til 12. afsnit af ”Landmand søger kærlighed”, som derfor først bliver sendt på TV 2 tirsdag den 24. oktober.

Hvis man ikke kan vente så længe, er der godt nyt til de, der ser programmet på TV 2 Play, for her kommer der fortsat et nyt afsnit hver uge.

Det 13. og sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” kan ses på TV 2 Play fra den 17. oktober, mens det kan ses på TV 2 den 31. oktober.

Til BILLED-BLADET fortæller Lene Beier, at TV 2 endnu ikke har taget en beslutning om, hvorvidt programmet vender tilbage næste år med sæson nummer 11.

Læs mere om: