20. okt. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Mette Sommer før Vild med dans: Dedikerer ønskedansen til nogle der står hendes hjerte nær

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard
Mette Sommer og Morten Kjeldgaard
Foto: Hanne Juul
Fredag aften bliver en helt speciel "Vild med dans"-aften for Mette Sommer, som har dedikeret sin og Morten Kjeldgaards ønskedans til nogle helt særlige personer.

Fredagens udgave af ”Vild med dans” bliver ganske speciel, for de seks par, der sikrer sig en plads videre i konkurrencen, er sikret hele to uger mere på Danmarks mest kendte dansegulv.

Der er nemlig ikke nogen, der ryger ud i jubilæumsshowet i næste uge.

Alle vil derfor gøre, hvad de kan for at imponere dommere og seere, og i Mette Sommer og Mortens Kjeldgaards tilfælde vil de gøre det med en ønskedans.

Den bliver helt speciel, og Mette Sommer har valgt at dedikere dansen til nogle personer, som står hendes hjerte nær. Det afslørede hun torsdag i en række stories på Instagram.

- I morgen skal Morten og jeg danse danske vores ønskedans. Jeg siger vores, men det er mest min ønskedans. Fra jeg mødte Morten første gang, sagde jeg, at jeg ville danse en dans, som skal dedikeres til mit arbejde. Den skal dedikeres til de unge mennesker, der sidder med diagnoser og andre udfordringer. Jeg glæder mig sindssygt meget og håber virkelig, man kan se i dansen, at Morten og jeg har haft dem i tankerne, sagde Mette Sommer torsdag på Instagram om dansen.

- Det er virkelig en dans, som ligger mig så nært, så tæt på mit hjerte. Jeg håber bare, I kommer til at forstå det hjemme i stuerne, lød det videre fra tv-stjernen, som i flere år har arbejdet som socialpædagog.

Læs mere om: