20. okt. 2023
Af Julie Nolsöe

Denne aften betyder ekstra meget: Mette Sommer har kæresten med i studiet

Mette Sommer.
Mette Sommer.
Foto: Hanne Juul
"Bachelorette"-stjernen Mette Sommers kæreste sidder blandt publikum for at støtte hende under det femte program af "Vild med dans" - en aften med en ekstra særlig betydning for Mette Sommer

"Vild med dans"-aktuelle Mette Sommer forsøgte at finde kærligheden som én af de to bachelorettes i TV 2-programmet af samme navn.

Men det skulle vise sig, at kærligheden ikke ventede hende under den varme sol i Mexico, men at hun i forvejen kendte til ham, som senere skulle blive hendes udkårne.

Mette Sommer blev nemlig efter sin hjemkomst til Danmark forelsket i en gammel flamme ved navn Kristian Kjær Lindegaard, som hun havde datet allerede inden programmet.

Parret blev kærester i april 2023, men de måtte holde forholdet skjult, mens ”Bachelorette” blev sendt på tv.

Under det femte program af "Vild med dans" 2023 er Kristian mødt op for at støtte Mette, som danner par med Morten Kjeldgaard i konkurrencen.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-10-20/_han3852_preview.jpg
Mette Sommers kæreste, Kristian Kjær Lindegaard
Foto: Hanne Juul

Og denne aften er særlig betydningsfuld for Mette, som har dedikeret sit sangvalg "Alive" af kunstneren Sia til nogle tidligere elever, hun har haft i sit virke som specialpædagog for elever med diagnoser. Et par af hendes elever er også blandt publikum, hvorfra de hepper på Mette Sommer.

Læs mere om: