23. okt. 2023
Af Catja Klarskov

Højgravid musiker i trafikuheld på motorvejen: Kørte 130 km/t da føreren fik et ildebefindende

Ihan Haydar. 
Ihan Haydar.
Foto: Martin Høien
Fredag var L.I.G.A-trommeslager Ihan Haydar involveret i en trafikulykke, der kunne have haft fatale konsekvenser for både musikeren og hendes ufødte barn.

Fredag i sidste uge var musikduoen L.I.G.A på vej til Ringsted, hvor de skulle give koncert.

De var dog nær aldrig nået frem, da de på motorvejen blev involveret i et trafikuheld, der kunne have haft fatale konsekvenser.

Det skriver SE & HØR.

– Jeg er otte måneder gravid, og jeg nåede faktisk at tænke, hvor tragisk det var, at jeg ikke ville få lov til at møde mit første barn. Det var fandeme skræmmende. Jeg nåede virkelig at tænke, at det var det. Nu dør vi, og bagefter havde jeg det ikke særlig godt i kroppen, lyder det fra trommeslager Ihan Haydar til mediet, der heldigvis kan fortælle, at der efterfølgende har været masser af liv at mærke fra den lille pige bag maveskindet.

Inden musikduoen nåede til spillestedet i Ringsted, fik bilens chauffør nemlig et voldsomt ildebefindende, der fik ham til at slingre voldsomt mellem to spor med 130 km/t.

Med i bilen, da ulykken skete, var også L.I.G.A-forsanger Nicky Russell. Han og Ihan Haydar forsøgte at få kontakt til føreren ved at råbe hans navn, men det havde ingen effekt. Føreren var vågen, men stirrede blot stift ud i luften.

Heldigvis reagerede L.I.G.A-forsangeren, der sad på passagersædet, hurtigt ved at trykke bremsen helt i bund og dreje på rattet, lige tids nok til at de undveg at smadre ind i den forankørende bil med 130 km/t.

Det viste sig, at føreren af bilen havde fået et epileptisk anfald, men heldigvis slap alle fra ulykken i god behold. De ramte dog en Audi, som mistede sidespejlet.

På trods af den skræmmende oplevelse, valgte musikduoen alligevel at spille deres koncert i Ringsted om aftenen.

Ihan Haydar venter sit og ægtefælles Esben Svanes første barn, der efter planen vil komme til verden i november måned.

Du kan læse hele artiklen her.

Læs mere om: