24. okt. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Nu er der snart gået otte år: Derfor er prinsesse Sofia så taknemmelig

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia
Foto: Mega
En taknemmelig prinsesse Sofia var i en af hovedrollerne til stor begivenhed på rådhuset i den svenske hovedstad Stockholm.

Prinsesse Sofia var i den bærende rolle for Sophia Hjemmet, da der var eksamenshøjtidelighed i Den Blå Hal på Stockholms Rådhus.

Under den særlige ceremoni for de mange afgangsstudenter fra Sophia Hjemmets Højskole var prinsesse Sofia på talerstolen, og hun uddelte desuden diplomer samt stipendier fra Prinsesse Christinas Fond til særligt udvalgte Sophiasøstre.

Prinsesse Sofia havde noget på hjerte

Prinsesse Sofia havde noget på hjerte, da hun holdt sin tale til den store forsamling.

- Det er en stor ære for mig at være en del af jeres eksamenshøjtidelighed, sagde Sofia og kom så ind på, at der mere end nogensinde er behov for medmenneskelighed i sygehusvæsnet og den offentlige sektor.

Samtidig takkede prinsessen for noget helt særligt.

– Jag har været æresforperson for Sophia Hjemmet i snart otte år. Det er en rolle, jeg er meget taknemmelig for og er stolt af, sagde Sofia til den fornemme fest.

For prinsesse Sofia har det altid været en fornøjelse at være engageret i arbejdet med Sophia Hjemmet eller Sophiahemmet, hvor hun selv i en periode arbejdede.

Læs mere om: