31. okt. 2023
Af Caroline Andersen

Niels Jørgen fra Loppen & Lærlingen har været udsat for chikane: Disse gribende ord sagde Sofie Linde til ham i Aftenshowet

Niels Jørgen Jørgensen i "Loppen & Lærlingen" på DR. 
Niels Jørgen Jørgensen i "Loppen & Lærlingen" på DR.
Foto: Mathias Nesgaard/Marco Møller/DR
Niels Jørgen fra "Loppen og Lærlingen" gæstede i går aftes "Aftenshowet" på DR1, hvor Sofie Linde og Hella Joof også var med.

Det har været et vildt døgn for Niels Jørgen, der er kendt for sin medvirken i DR1-programmet "Loppen og Lærlingen på DR1.

Genbrugseksperten har gennem hele sit liv været skydeskive for grusomme og onde kommentarer – og det er noget, der stadig forfølger Niels Jørgen i sit voksne liv. I et interview med DR har Niels Jørgen sat ord på de forfærdelige episoder, som han har været igennem, og det resulterede i en storm af kærlighed fra alle rundt om i landet.

Niels Jørgen gæstede Aftenshowet mandag aften, hvor han fortalte om en oplevelse, han havde for kort tid siden.

Niels Jørgen gik på gaden, hvor et ældre ægtepar passerede ham. Manden i ægteparret spyttede Niels Jørgen i hovedet, da han passerede ham på gade – og Niels Jørgen blev lammet af frygt i situationen.

Niels Jørgens mange fortællinger om hadefuld chikane gjorde i den grad indtryk på dagens gæster i "Aftenshowet", som blandt andet var tv-værten Sofie Linde og filminstruktør Hella Joof.

Sofie Linde kom straks med en rørende opbakning, hvor hun fortalte Niels Jørgen, at han er god nok, som han er.

– Nu kommer du her og har farver, øreringe og energi. Du skiller dig ud, og det er ikke alle, der er trygge ved det. Du er i øvrigt fuldstændig vidunderlig. Du er en kæmpe fanebærer, udbrød Sofie Linde i udsendelsen.

Læs mere om: