4. nov. 2023
Af Caroline Andersen

Nicole måtte forlade Den store bagedyst: Derfor havde hun det svært under programmet

Nicole Mørck.
Nicole Mørck.
Foto: Alex Tran
I det seneste afsnit af "Den store bagedyst" måtte vi sige farvel til bagestjernen Nicole Mørck.

Nicole Mørck brillerede i diverse bagediscipliner i "Den store bagedyst". Sprøjteteknikken sad lige i skabet, og den perfektionistiske kvinde fra Vejle leverede gang på gang flotte mesterværker.

Men i dagens afsnit havde Nicole Mørck desværre flere benspænd, der gav hende en dårlig placering i den hemmelige udfordring og i mesterværket. Det betød, at seerne måtte sige farvel til det humorfyldte bagetalent.

Men det har kostet Nicole en del at være med i programmet – særligt på samvittighedskontoen. Det fortæller hun i et interview med HER & NU.

– Mit mor-hjerte gjorde ondt, men mit ego-hjerte havde det godt. Jeg sagde til mig selv, at det jo bare var en periode. Jeg blev nødt til at pakke min dårlige samvittighed væk, fordi jeg havde brug for at gøre noget for mig selv, forklarer Nicole til ugebladet.

Nicole er mor til William på tre år og Isabella på et, som hun har sammen med manden Rasmus Simmelkjær. Det betød, at det i perioder var Rasmus, der var alene med børnene en hel weekend, når Nicole var afsted på optagelser til bageprogrammet – og det gjorde ondt på Nicole, der savnede sin lille familie.

Nu hvor Nicole er ude af "Den store bagedyst" betyder det, at hun nu har rigeligt tid til familielivet og alle dets glæder.

Læs mere om: