27. nov. 2023
Af Catja Klarskov

Hanne gemte på en hemmelighed i Flokken: Derfor fortalte hun det ikke til de andre

Hanne fra "Flokken". 
Hanne fra "Flokken".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I aftenens finaleafsnit af ”Flokken” afslørede Hanne, at hun holdt noget hemmeligt for resten af flokken.

I aftenens finaleafsnit af TV 2-programmet ”Flokken” afslørede Hanne, at hun holdt noget hemmeligt for resten af flokken.

Deltagerne var nemlig alle udmattede, efter en hård strækning, og Semko bad derfor sine ”Flokken”-kammerater om at give en status på, hvordan de havde det. Deltagerne skulle her inddele deres gejst på en skal fra 1 til 10.

Her placerede de sig alle helt i top. Hanne fulgte trop, men det var bestemt ikke hele sandheden.

– Når jeg siger 9,5, så er jeg i virkeligheden nok kun på en 6’er. Jeg er fuldstændig smasket og har lungerne ude af halsen, fortæller hun i programmet, hvorefter hun forklarer, hvorfor hun holder det hemmeligt for de andre:

– Jeg tænker ikke, at det vil hjælpen flokken, at jeg siger, at jeg er på en 6’er, og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg også, at de andre ligger lavere i score. Man siger bare det samme, som den første. Flokmentalitet.

Selv om deltagerne undervejs blev pressede, og flere gange undervejs gav udtryk for frustration overfor hinanden, så udviste de samtidig stor hjælpsomhed.

Det lykkedes til sidst flokken at nå samlet i mål indenfor tidsrammen, og deltagerne kunne derfor rejse hjem til Danmark vel vidend, at de både havde klaret udfordringen og vundet 1 million kroner til deling.

Læs mere om: