1. dec. 2023
Af Karina Didriksen

Glæd dig til Valdes Jul: Her er alt du skal vide om TV 2’s nye julekalender

Den nye julekalender "Valdes Jul" sendes på TV 2 i december.
I december byder TV 2 på den helt nye julekalender ”Valdes Jul”, der er en eventyrlig julekalender for hele familien.

Sidste år kunne danskerne følge med i den allersidste julekalender om halvnissen Tinka, og nu kan man glæde sig til et helt nyt juleunivers på TV 2.

I december er der premiere på ”Valdes Jul”, der er en eventyrlig julekalender for hele familien med naturen i centrum.

”Valdes Jul” handler om drengen Valde, som bor på Egebjerggård med sin familie. Han elsker jul, men der kommer et skår i glæden, da han finder ud af, at hans mor og morfar har valgt at sætte gården til salg.

Valde beslutter sig for at finde ud af, hvorfor hans mor ikke vil blive boende på gården, og det bringer ham på sporet af en familiehemmelighed, der har forbindelse til et stykke skov, som Valde og hans lillesøster, Rita, altid har fået at vide, var forbudt at lege i.

Det viser sig, at skoven gemmer på magiske hemmeligheder og fantastiske væsener. Specielt ét væsen, ulveskifteren Tala, får betydning for opklaringen af mysteriet omkring Egebjerggård.

Valde møder pigen Tala, der kan forvandle sig fra ulv til menneske. Hun leder efter Skovens Vogter, som er nøglen til at genskabe den pagt, der sikrer naturens livskraft.

De to bliver sendt ud på et vaskeægte juleeventyr fyldt med magisk natur, familiehemmeligheder, kærlighed og nye venskaber.

”Valdes Jul” er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager, og den er produceret af Cosmo Film, der også stod bag fortællingen om Tinka.

I galleriet øverst i artiklen kan du læse om alle karaktererne i ”Valdes Jul”, der spilles af unge stjerneskud og garvede skuespillere.

”Valdes Jul” har premiere på TV 2 fredag den 1. december kl. 19.55. Den kan naturligvis også ses på TV 2 Play.

Læs mere om: