1. dec. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Prinsesse Benedikte nåede ikke at møde lillesøster i Tivoli, men fik hilst på hende et andet sted: Vi fik lige givet hinanden et kys og et knus

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

VIDEO: Kaspar Wenstrup STILL: Kaspar Wenstrup og Hanne Juul
Prinsesse Benedikte nåede ikke at være sammen med sin lillesøster, dronning Anne-Marie, der torsdag aften var til repremiere i Tivoli, men de to søstre nåede kort at hilse på hinanden et helt andet sted.

Torsdag aften strømmede det til med gæster i Tivoli, for der var nemlig repremiere på “Snedronningen”, som dronning Margrethe igen har lavet kostumer og dekorationer til.

Som en glædelig overraskelse var dronningens yngste lillesøster, dronning Anne-Marie, med til repremieren, men hun måtte undvære prinsesse Benedikte.

Torsdag aften var hun nemlig til koncert i Stockholm i anledning af dronning Silvias 80-års fødselsdagsfejring.

Dronning Anne-Marie, der til daglig bor i Grækenland, måtte derfor undvære prinsesse Benediktes selskab torsdag aften, men nu fortæller prinsesse Benedikte, at de to søstre akkurat nåede at hilse på hinanden, mens de begge var på farten.

Det skete nærmere bestemt i Kastrup Lufthavn.

- Vi havde lige, hvad var det, syv minutter sammen i Kastrup, smilede prinsesse Benedikte, da BILLED-BLADET fredag eftermiddag mødte hende på Benediktehjemmet i Fredensborg, hvor hun var med til at fejre plejehjemmets 50-års jubilæum.

- Hendes maskine gik, og min var forsinket i ankomsten, men vi fik dog lige sådan givet hinanden et kys og knus. Så det var hyggeligt, lød det videre fra prinsesse Benedikte.

Dronning Anne-Marie har været på besøg i Danmark med sin yngste søn, prins Philippos, som var med i Tivoli for at se forestillingen, som hans moster har været med til at skabe.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-12-01/_hjp9396.jpg
Dronning Anne-Marie og prins Philippos i Tivoli torsdag aften.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: