1. jan. 2024
Af Caroline Andersen

Simon Kvamms deltagere sang på dansk sidste år: Nu afslører han om deltagerne i år skal gøre det samme

Simon Kvamm.
Simon Kvamm.
Foto: Kaspar Wenstrup
Simon Kvamm havde sidste år en helt særlig regel for sine deltagere, og nu afslører han, om den også gælder i den nye sæson af "X Factor".

Simon Kvamm skal prøve kræfter med et nyt kuld af deltagerne til dette års "X Factor". "HUGORM"-forsangeren har dog planer om at efterleve samme regelsæt som sidste år.

Sidste år sang Simon Kvamms deltagere nemlig kun danske sange – og det var noget, som Simon Kvamm var meget tilfreds med.

– Jeg forsøger at gøre det igen. Jeg synes, at det gav god mening sidste år. Både fordi man kommunikerer direkte til seerne og til publikum ved at synge på dansk. Men også fordi vi fik givet plads på scenen til nogle danske sange, både nogle nye og nogle gamle sange, fortalte Simon Kvamm til BILLED-BLADET.

Deltagerne i "X Factor" ved godt, at Simons regelsæt stadig står ved magt – og det er der blandet følelser omkring.

– Deltagerne ved godt, at hvis de kommer over i min lejr, så er det den vej, at det går. Der er nogle, der er glade for det, og så er der nogle, der er noget mere trodsige, fortæller Simon Kvamm, der har en helt særlig måde at håndtere de trodsige deltagere.

– Jeg har lidt en tovtrækning med dem, der er trodsige. Men det er jo med den baggrundsviden, at det dybest set er mig, der bestemmer. Så det er lidt en unfair tovtrækning, fortalte Simon Kvamm til BILLED-BLADET og grinte.

Læs mere om: