5. feb. 2024
Af Karina Didriksen

Esben Dalgaard skulle overvinde én ting i TV 2-program: Denne kendis blev hans redning

Esben Dalgaard.
Esben Dalgaard.
Foto: Hanne Juul
Skuespilleren Esben Dalgaard havde en stor frygt, da han sagde ja til TV 2-programmet ”Shaolin”, men heldigvis blev han positivt overrasket.

Esben Dalgaard blev udfordret fysisk og psykisk, da han sidste år tog til Sydkorea for at medvirke i TV 2-programmet ”Shaolin”.

Skuespillerens største udfordring viste sig dog at være noget helt andet. Han frygtede nemlig én bestemt ting, da han rejste hjemmefra.

- Jeg skulle overvinde det med at sove med andre. Jeg er i virkeligheden et meget privat menneske, og jeg synes særligt, det er et meget nøgent område, når man skal lægge sig til at sove. Det er virkelig mit rum, forklarer Esben Dalgaard til BILLED-BLADET og uddyber.

- Jeg vidste ikke på forhånd, hvem jeg ville blive parret op med, om vi skulle sove i en stor sovesal eller sove to og to.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-02-05/e6d53917-ebed-4fd1-a15b-f1be78e82663.jpg
Esben Dalgaard i "Shaolin" på TV 2.
Foto: Andre Blinkilde/TV 2

Fik en god relation

Esben Dalgaard medvirkede i ”Shaolin” sammen med otte andre kendte, og en af dem viste sig at blive hans redning, når det gjaldt soveudfordringen.

- Jeg endte sjovt nok med at skulle sove på værelse med Adam (Duvå Hall, red.), og det var en lille gave i sig selv, siger skuespilleren med et smil og tilføjer:

- Vi fik etableret en rigtig god relation, og det endte med, at det blev så indspist til sidst, at vi vendte os på samme tid om natten! Det viste sig at blive uproblematisk at dele værelse.

Tv-værten Adam Duvå Hall var altså den helt perfekte makker for Esben Dalgaard at bo på værelse med.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-02-05/_han6772.jpg
Adam Duvå Hall.
Foto: Hanne Juul

”Shaolin” sendes mandage kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: