14. feb. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

TV 2 med vildt tilbud: Sådan kan du se de to første afsnit af Badehotellet før alle andre

Amalie Dollerup som Amanda 
Amalie Dollerup som Amanda
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
20 særdeles heldige "Badehotellet"-fans får mulighed for at se de to allerførste afsnit i sæson 10 før alle andre. TV 2 udlodder nemlig 20 billetter til den storslåede gallapremiere i Imperial den 26. februar.

Den 3. marts er ”Badehotellet” endelig tilbage på TV 2. Premieren på sæson 10 nærmer sig med hastige skridt, og fans af serien venter i spænding på at finde ud af, hvad forfatterne har planlagt her i den 10. og sidste sæson, som består af hele ni afsnit.

Der er dog nu opstået en mulighed for, at man kan få lov at se de to første afsnit før alle andre.

Årsagen er, at TV 2 mandag den 26. februar – seks dage før premieren på ”Badehotellet” – afholder en stor og stjernespækket gallapremiere i Imperial-biografen i København, hvor de to første afsnit vises.

Skuespillere fra alle 10 sæsoner af serien er inviteret med til at fejre tv-succesen, nu hvor det er sidste sæson, der tages hul på.

Imperial kan rumme næsten 1000 gæster, men det er ikke muligt at købe billet til arrangementet.

Til gengæld udlodder TV 2 billetter til de 20 allerstørste ”Badehotellet”-fans. Det sker via Badehotellets officielle Facebookside.

Opslaget har allerede fået over 500 kommentarer fra folk, der gerne vil have fingre i billetten. For at deltage i konkurrencen om to billetter, der giver adgang til gallapremieren, skal man i kommentarfeltet til opslaget dele et billede, der illustrerer, hvorfor man er en af ”Badehotellet”s største fans.

Konkurrencen løber frem til den 16. februar klokken 12.00.

Læs mere om: