1. mar. 2024
Af Caroline Andersen

Efter flere stikpiller mellem dommerne: Nu fortæller Oh Land, hvordan hun oplevede tonen

Oh Land. 
Oh Land.
Foto: Hanne Juul
Oh Land oplevede en hård tone mellem dommerne i "X Factor" – en tone, som Oh Land mener gik udover deltagerne.

Det var en sørgmodig Oh Land, som BILLED-BLADET mødte efter fredagens liveshow i "X Factor".

"X Factor"-dommeren blev nødt til at sende sin egen deltager hjem. Det blev Nicolaj Lindby, der måtte forlade konkurrencen, og det blev gruppen Cyklus, der fik en billet videre til næste program.

Oh Land har store ting i vente for Cyklus, men det var dog ikke med glæde, at "X Factor"-dommeren så frem til næste uges program.

– Efter i aften glæder jeg mig faktisk ikke til at høre, hvad de andre synes om det, vi har lavet til det næste program, fortæller en slukøret Oh Land til BILLED-BLADET efter programmet.

Tonen mellem dommerne spidsede til i løbet af programmet, og det mener Oh Land, at der var en helt særlig årsag til.

– Jeg tror, at der er nogle, der er gået hjem fra sidste liveshow og følt, at de har været for søde. Det synes jeg desværre, gik lidt udover deltagerne i aften, fortsætter Oh Land om den kritik, der fandt sted under programmet.

– Der gik selvacceleration i det. Jeg oplevede det mest som ærgerligt. Jeg ikke føler, at vi giver deltagerne en fair chance, siger Oh Land om kritikken mellem dommerne.

– Selvfølgelig må man give kritik. Men jeg føler, at det trendede lidt. Det var som om, at algoritmen ville have os længere og længere ned af den spiral, afslutter "X Factor"-dommeren, der nu har gruppen Cyklus og sangerinden Elva tilbage i konkurrencen.

Læs mere om: