8. mar. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Mary og kong Frederik er gået i tænkeboks: Er der mere nyt på vej snart?

Dronning Mary og kong Frederik
Dronning Mary og kong Frederik
Foto: Lars H. Laursen
Der er ingen tvivl om, at kongeparret i denne tid har travlt med at finde sig til rette i deres forholdsvis nye roller. For nylig blev det meldt ud, at Frederik og Mary har ønsket en ændring i forbindelse med mandagens Hæderstegnsmiddag. Og der kan være flere ændringer på vej.

Kong Frederik og dronning Mary skal på mandag være værter for Hæderstegnsmiddagen for Forsvaret, Flyvevåbnet og beredskabsstyrelsen.

Vi sender mandag fra klokken 19.20 live fra gæsternes og dronning Margrethes ankomst til kongeparrets middag klokken 20.00 på Amalienborg.

Oprindelig skulle middagen have været afviklet i Christian VII’s Palæ, men kongeparret valgte, at middagen skulle flyttes.

I går blev det via en opdatering på kongehusets kalender over officielle programpunkter meldt ud, at Hæderstegnsmiddagen er flyttet fra Christian VII’s palæ til kongeparrets eget palæ på Amalienborg, Frederik VIII’s palæ.

Frederik og Mary kan være på vej med flere ændringer

Kongeparret markerer med flytningen, at det er nye tider i kongehuset, og denne ændring i planlægningen er nok ikke den eneste, vi kommer til at se i den nærmeste fremtid.

Kong Frederik og dronning Mary er sikkert gået i tænkeboks i denne tid, for de ønsker at sætte deres eget præg på kongehuset, og det kræver, at alt kommer op at vende.

Meget tyder på, at flere spændende ændringer kan være på vej i løbet af den næste tid, som byder på flere spændende programpunkter med kongeparret i hovedrollen.

Læs mere om: