Her er kravene: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit søger hjælp i privaten
Det er ikke hverdagskost, at der er mulighed for at arbejde for de kongelige.
Men netop hverdagskost skal være noget, man har for øje, hvis man skal være kandidat til en opslået stilling i det norske kongehus.
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit leder efter en ny kok.
Det fremgår af stillingsopslaget.
Der er tale om et vikariat i stillingen som kok med start fra august i til og med nytårsaften i år.
Stillingen indgår som en del af kronprinsparrets private stab, og det daglige arbejdssted vil være på Skaugum i Asker, men der kan også være arbejde på andre kongelige ejendomme.
Derudover skal det medregnes, at der både er aften-, weekend- og helligdagsarbejde, lige som at der også kan forekomme rejseaktivitet i forbindelse med arbejdet.
Som kok får man ansvar for tilberedningen af kronprinsparrets private måltider samt ved mindre eller større arrangementer.
Der søges én, som gerne gør brug af norske råvarer og som altid laver måltidet fra bunden.
Derudover skal det også være én, der har sans for planlægning og udarbejdelse af menuer.
Det understreges, at der ledes efter en med kvalifikationer fra hotel- eller restaurantbranchen, som har kørekort, som kan tale engelsk og norsk og som kan lide at tilberede alt fra hverdagsmad til festmiddage.
Fristen for at søge jobbet er 5. april.