14. maj. 2024
Af Luise Marie Bekker

Bachelorette-Anders afslører: Det var Sofie, jeg ville date

Anders, Lissa og Sofie fra "Bachelorette".
Anders, Lissa og Sofie fra "Bachelorette".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Der er uden tvivl kemi imellem Anders og Lissa på deres date i "Bachelorette". Men det var ikke Lissa, Anders først havde set sig varm på …

Amorinerne er på overarbejde i dagens afsnit af ”Bachelorette”.

Der er i hvert fald en tydelig kemi imellem Anders Egelund og Lissa Paustian på deres togdate.

Men det var faktisk ikke Lissa, der til at begynde med havde fanget Anders’ opmærksomhed, afslører han til BILLED-BLADET:

– Jeg så de to introvideoer, og der tænkte jeg umiddelbart, at det var Sofie, jeg gerne ville date, for hun virkede sød og megafjollet, og det er nogle karakteristika, jeg finder tiltrækkende – og sådan er jeg også selv. Men jeg tog da af sted for at date dem begge …

Blev blød i knæene

Generelt var han skeptisk over for, hvad der kunne komme ud af at date på tv.

Men den skepsis blev gjort til skamme allerede ved minglingen før den første roseceremoni, hvor han og Lissa faldt i snak.

– Da vi havde den korte snak ved minglingen, og jeg så hende klare, flotte øjne og hendes store smil, fik jeg en blødhed i knæene, der gjorde mig vildt interesseret. Jeg følte virkelig en romantisk kemi med hende, og den blev jeg kun bekræftet i på togdaten, siger Anders.

– Vi endte jo på en klippe, hvor vi stod med en drink i hånden og så solnedgangen, og romantikken var stærk! Og daten varede fra middag til sen aften, så vi var sammen i omkring syv timer. Jeg følte virkelig, vi lærte hinanden at kende. Og allerede der var jeg rigtig glad for hende. Og selv om jeg gik ind i det med et åbent sinde, havde jeg ikke lige forestillet mig, at vi skulle afslutte aftenen med at flette fingre.

Læs mere om: