15. maj. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Har båret kjolen til anden kongelig middag: Marie Bjerre i marineblåt genbrug

Magnus Heunicke og Marie Bjerre
Magnus Heunicke og Marie Bjerre
Foto: Hanne Juul
Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre var tirsdag aften med til gallamiddag på Det Kongelige Slott i Oslo, og hun så smuk ud i en marineblå kjole, som hun også bar til en anden kongelig fest for et par måneder siden.

Kong Frederik og dronning Mary er æresgæster, når kong Harald og dronning Sonja tirsdag aften er værter ved en flot gallamiddag på Det Kongelige Slott i Oslo.

Gallaaftenen afholdes i forbindelse med statsbesøget, der finder sted tirsdag og onsdag, og det danske kongepar er ikke de eneste danskere, der er af sted.

Tre ministre er med på statsbesøget i Norge, og de er også blandt gæsterne på den store gallaaften. Venstres Marie Bjerre er med, og hun så fantastisk ud i en marineblå nederdel med et lag af blonder og med tilhørende top i ren blonde.

OPGAVE: Kongeparret på statsbesøg i Norge.Gallamiddag - her ankommer gæsterneSTED:  Kongeslottet, OsloJOURNALIST: Ulrik Ulriksen og Marianne SingerFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20240515
Magnus Heunicke og Marie Bjerre
Foto: Hanne Juul

Det er ikke længe siden, ministeren senest bar kjolen fra Marianne Carøe, for Marie Bjerre havde den også på, da hun var til statsrådsmiddag i marts.

Den 38-årige digitaliserings- og ligestillingsminister deltager i statsbesøget sammen med ministerkollegaerne Christina Egelund og Magnus Heunicke.

OPGAVE: Kongeparret afholder Statsrådsmiddag.STED: Christian VII's Palæ, AmalienborgJOURNALIST: Ulrik Ulriksen, Marianne SingerFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 202403018
Marie Bjerre til statsrådsmiddag i marts
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: