16. maj. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Ulla Terkelsens søn var med til hendes 80-års fejring: Det gav han sin mor i gave

Ulla Terkelsen samt Nicholas Hawtin med sine børn og ekskone. 
Ulla Terkelsen samt Nicholas Hawtin med sine børn og ekskone.
Foto: Martin Høien
Onsdag var Ulla Terkelsens søn med til at fejre sin mors 80-års fødselsdag ved en stor reception på TV 2. På den røde løber afslørede han, hvad han gav hende i gave.

Den røde var rullet ud hos TV 2 på Teglholmen onsdag eftermiddag, og det strømmede til med fødselsdagsgæster i en ganske særlig anledning.

Ulla Terkelsen fyldte nemlig 80 år den 15. maj, og i den anledning blev der afholdt stor reception i kantinen. Foruden kollegaer og venner var hendes søn og hans familie også med til den store fejring, og som så mange andre havde han naturligvis også en gave med.

- Hvad er min mor kendt for af tøjgenstande? Spurgte Nicholas Hawtin retorisk den fremmødte presse og afslørede dermed, at han havde foræret hende et tørklæde.

Til at begynde med havde han ellers tænkt at forære hende en bog.

- Bogen skal hun nok få læst, men tørklædet bliver lidt mere længerevarende. Det kan jeg bare ikke låne – det havde jeg tænkt med bogen, sagde Ulla Terkelsens 55-årige søn med et smil.

Siden 2000 har Nicholas boet i Danmark.

- Jeg bor i København, og jeg elsker København, sagde Nicholas, hvis mor bor i Cannes i Sydfrankrig. Han forventer ikke, at hun flytter hjem igen.

- Det tror jeg ikke, man skal regne med. Hun stak af som 18-årig til Warszava, og siden har hun kun været hjemme på besøg.

Nicholas bor som sin mor heller ikke i sit fødeland.

- For mig er det udlængsel (at bo i Danmark, red.). Jeg er født i London, og der har jeg ikke boet, siden jeg var barn.

Nicholas Hawtins far er den afdøde, irske journalist Guy Patrick Hawtin. Forældrene blev skilt, da Nicholas var få år gammel.

Han ankom til receptionen med sine egne børn, Storm på 10 og Alma på 14, samt ekskonen Kamilla Lange.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-05-16/_MHO4187.jpg
Nicholas Hawtin med børnene Storm og Alma samt ekskonen Kamilla Lange.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: