18. maj. 2024
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender-parret Anders og Emilie har sød fremtidsdrøm: Der skal ikke gå flere år

Anders og Emilie i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Anders og Emilie i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Kaspar Wenstrup
Anders og Emilie fandt sammen i TV 2-programmet ”Kærlighed hvor kragerne vender”. Siden er parret flyttet sammen, og snart venter endnu et stort skridt i parforholdet, hvis alt går efter planen.

Deres kemi var ikke til at tage fejl af i ”Kærlighed hvor kragerne vender”.

For Anders og Emilie var det som kærlighed ved første blik, da de mødtes i TV 2-programmet.

Siden optagelserne sluttede i efteråret, har de virkelig fundet rytmen.

I december begyndte Emilie så småt at flytte ind i Anders’ lejlighed på grunden, hvor hans familie også driver en stofforretning.

Men de har allerede snakket om, hvad der venter dem i fremtiden.

- På bardaten snakkede vi om, hvad vi ville i fremtiden, og at vi begge to er meget store familiemennesker, og at vi gerne ville have børn, fortæller Emilie, da BILLED-BLADET besøger parret.

- Du vil gerne have mange børn, fortæller Anders med et glimt i øjet.

- Da vi var hjemme ved dine forældre, spurgte du mig også, om jeg gerne ville have børn. Og jeg vil gerne have mange børn, men jeg tænkte, jeg ikke kunne ikke sige fire børn, for det kan godt lyde lidt voldsomt, så jeg sagde 2-3 stykker, fortæller hun og uddyber:

- Jeg har altid vidst – og det har du vel også – at jeg gerne vil have børn. Jeg elsker børn. Det var også det, vi snakkede om i den weekend, hvor vi kom hjem. Vi havde taget alle de store snakke om børn, flytte sammen osv.

- Det var noget af det første, vi blev enige om, da vi var færdige med optagelserne. Nu har vi snakket om de store træk. Nu skal vi snakke om ligegyldige ting, følger Anders op.

Anders og Emilie glæder sig til et liv sammen, der kommer til at være fuld af store oplevelser.

- Vi tager det, som det kommer, men vi har da helt sikkert planer om, at der ikke går flere år, før vi godt kunne tænke os at få nogle børn sammen.

- Vi har da også snakket om, at vi bor her i en tid, men vi har ikke tænkt os at blive boende her på møllen, fordi det er min arbejdsplads. Jeg skal nok have en andel af det en dag, men det kunne være meget rart at skelne mellem hjem og arbejde. Vi har snakket om at finde et hus et sted. Vi har stadig de samme drømme, som vi i programmet håbede på, vi ville ende ud med; At vi skal starte et liv sammen, fortæller Anders.

Læs mere om: