21. maj. 2024
Af Malan Joensen

Dronning Mary gør som Taylor Swift og Beyoncé

Dronning Mary
Dronning Mary
Foto: Hanne Juul
Da dronning Mary for nyligt var i Norge på statsbesøg, havde hun pakket nogle helt særlige, glimtende accessories med i kufferten fra amerikanske Ellen Hunter.

Dronning Mary satte prikken over i'et på flere af sine looks i Norge med glimtende hårkamme fra designeren Ellen Hunter.

Den amerikanske designer tæller ifølge sit eget site flere berømtheder blandt kunderne som f.eks. Taylor Swift og Beyoncé.

Royal Fashion Police melder, at der under statsbesøget i Norge var medbragt nogle hårkamme fra Ellen Hunter, som Mary ikke har været set med tidligere.

En af de hårkamme, dronning Mary brugte i Oslo, er modellen "Jane" i gyldent filigranmønster, der ifølge Ellen Hunters site står til 165 dollars, svarende til omkring 1100 danske kroner.

Den glimtede som en del af frisuren på den sidste aften i Oslo, hvor Mary og kong Frederik holdt returarrangement på kongeskibet Dannebrog.

Dronning Mary viste også en ny "Amanda"-hårkam i sarte pastelblå og gyldne nuancer tidligere på dagen, da hun var med til frokost på Akershus Slot.

Dronning Mary har andre hårkamme fra Ellen Hunter i samlingen, som modellen "Daphne", der har været brugt af dronningen flere gange, og som superstjernen Taylor Swift også har brugt.

Dronning Mary er endda så glad for "Dahpne"-modellen, at hun har den i både sølv og guld - og datteren prinsesse Isabella fik lov at låne nogle til sin konfirmation.

Se hvilke i artiklen herunder:

Læs mere om: