23. maj. 2024
Af Caroline Andersen

Anderledes flugtbil: Dette usædvanlige køretøj tog Sofie Linde og Mikkel Kryger i Jaget vildt

Sofie Linde og Mikkel Kryger. 
Sofie Linde og Mikkel Kryger.
Foto: Per Arnesen/Warner Bros. Discovery.
Tv-makkerparret Sofie Linde og Mikkel Kryger er i øjeblikket aktuelle i "Jaget vildt – kendte på flugt". Tv-kendisserne valgte dog et utraditionelt køretøj, da de var på flugt.

I den nye sæson af "Jaget vildt – kendte på flugt" består de fire flugtpar af tv-værterne Sofie Linde og Mikkel Kryger, komiker Heino Hansen og hans hustru Cecilia Hansen, ejendomsmægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson samt skuespillerne Andreas Jessen og Johannes Lassen.

Tv-værterne Sofie Linde og Mikkel Kryger havde forberedt sig grundigt inden programmet gik i gang. De havde sørget for, at de fra flugtens start fik et lift af en bekendt, som kunne transportere dem til Roskilde, hvor der stod et helt særligt køretøj klar til dem.

Makkerparret havde nemlig sørget for, at en lyserød partybus stod klar, så de kunne blive fragtet fra Roskilde til Frederikssund med stil.

– Det skal være en begyndelse på en flugt, som man husker, fortæller Mikkel Kryger i programmet.

– Og en kæmpe fuckfinger til efterforskerne, supplerer Sofie Linde i programmet, hvor hun slår en latter op.

Den lyserøde partybus sørgede for en festlig køretur til de to tv-værter, der gav den gas med øl og dans undervejs på køreturen.

Tv-værterne blev transporteret til Frederikssund havn, hvorefter de blev sejlet videre med en båd, der fik dem til Lynæs Havn.

Læs mere om: