23. maj. 2024
Af Caroline Andersen

Alex meldte sig til Sommerdrømme med sin svigerfar: Det havde stor betydning for deres forhold

Jan og Alex fra "Sommerdrømme". 
Jan og Alex fra "Sommerdrømme".
Foto: Hans Ravn/TV 2
Svigersøn og svigerfar, Alex og Jan, meldte sig sammen til TV 2-programmet "Sommerdrømme", hvor de sammen skulle sætte et sommerhus i stand.

38-årige Alex og 64-årige Jan er ét af parrene i "Sommerdrømme", der giver sig i kast med værktøj og malerpensler, når de forsøger at vinde et sommerhus i Skagen.

Men vejen til tv-programmet kom helt ud af det blå. Det var nemlig Alex, der opdagede, at "Sommerdrømme" søgte nye deltagere – og det var en helt unik chance. Han spurgte derfor sin hustru, om det var okay, at han meldte sig til programmet.

Det var det – men han måtte kun melde sig på én betingelse.

Han skulle nemlig melde sig til programmet med sin svigerfar, der skulle være hans makker i programmet.

Svigerfaren Jan sagde hurtigt ja tak til det fristende tibud, og efter en kort castingproces blev de udtaget til programmet.

Programmet har givet Alex og Jan et helt særligt bånd, som svigersønnen Alex, der er vokset op uden en far, sætter stor pris på.

Det fortæller Alex til mediet Mig&Aalborg.

– Han har hænderne godt skruet på, så han blev min læremester i hele processen. Det krævede selvfølgelig lidt tid for at finde et fællessprog mellem to forskellige generationer, hvor vi skulle lære hinanden at kende på en ny måde, fortæller Alex i et interview med Mig&Aalborg.

– Men det har virkelig styrket vores forhold på trods af både op- og nedture gennem programmet, fortæller Alex til mediet.

Du kan se Sommerdrømme på TV 2 Play og TV 2 hver torsdag.

Læs mere om: