31. maj. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Heino Hansen blev forvist i Forræder, men hans reaktion vil komme bag på de fleste

Heino Hansen, Mikkel Trier, Melissa Bentsen og Emil Trier. 
Heino Hansen, Mikkel Trier, Melissa Bentsen og Emil Trier.
Foto: Blu/TV 2 og Lotta Lemche
Heino Hansen missede akkurat sejren i "Forræder", men han er ikke skuffet. Tværtimod er han glad for udfaldet, og nu giver han den overraskende forklaring.

De seneste par måneder har man hver fredag kunnet følge ”Forræder” på TV 2, og nu er spændingen endelig udløst. Finalen blev sendt på TV 2 fredag aften, og her blev det afsløret, at Heino Hansen måtte se sig slået af tvillingerne Emil og Mikkel Trier samt Melissa Bentsen, der vandt sæson to af succes-programmet.

- Det kunne gå begge veje. Det var så forvirrende det game til sidst. Måske man kan fornemme, at jeg ikke havde en dag, hvor jeg tænkte, at nu ville jeg splitte slottet ad for at vinde, fortæller Heino Hansen, der var glad for at komme helt til finalen, men som trods sit (udefra set) overlegne spil overhovedet ikke var sikker på, at han kunne hive sejren hjem, da den sidste dag på slottet oprandt.

Det var ikke mindst Melissa Bentsen, der var årsag til, at Heino Hansen blev fældet til sidst, men det vil være en skam at sige, at komikeren var skuffet, da han blev forvist.

- Jeg vidste, at minimum to tænkte, jeg var forræder. Melissa kunne slet ikke lide at tage ordet ved det runde bord, og det var slet ikke så hardcore, som det ser ud. Jeg sagde endda til hende, at det var okay. Jeg var egentlig bare lidt stolt af, hvordan hun havde kørt spillet. Én ting er at gætte rigtigt, det kan ske. Jeg var mere stolt af, at hun tog ordet. Hele sæsonen har hun virkelig rejst sig, og da jeg blev forvist, havde jeg mest lyst til at kramme hende og sige tillykke, fortæller Heino Hansen om Melissa Bentsen, som han blev gode venner med undervejs i spillet.

Heino Hansen i Forræder.
Heino Hansen
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Komikeren har flere rosende ord til overs for den 26-årige influencer, der i ”Forræder” har vist sig som en ualmindelig god menneskekender.

- Hun har været skidegod. Det er nærmest smukt, at det ender med, at hun sidder tilbage som den af de 18 spillere, der mindst kunne lide at snakke, og så tager hun ordet i sidste program. Jeg var helt høj, da jeg gik ud af det spil. Fuck, hvor er hun sej. Jeg tror, hun er i gang med at ændre mange folks opfattelse af influencere. Det var det mest fortjente, at hun vandt. Også med tvillingerne. Én ting er, hvor meget ret man kan have, men det er kun den ene del af spillet. Tvillingerne skulle bokse med at blive anklaget hele tiden. De blev ikke dræbt af dem i konklavet, men de har også undgået, at folk har stemt på dem, selv om pilen pegede mere på dem end nogen andre. Det kan ikke være mere fortjent, end at de tre vinder, for det har været de klart bedste spillere, understreger Heino Hansen.

Gennem godt en uges tid havde han løjet og bedraget de andre på det fynske slot, og det var en kæmpe forløsning for komikeren, da han efter sin forvisning kunne stille sig op og for en gangs skyld sige sandheden.

- Det var det bedste tidspunkt i mine 10 dage derinde, siger Heino Hansen, der efter det runde bord ikke nøjedes med at sige, at han var forræder. Han fik også sagt, at han var den originale forræder.

- Det var for at skabe slutforvirring. Hvis jeg kunne tage en loyal med i faldet, kunne det være meget sjovt, forklarer Heino Hansen.

Det lykkedes, for efterfølgende bredte der sig en tvivl om, hvorvidt der kunne være flere forrædere, og således blev Bjarne Henriksen, der ellers var loyal, snydt for sejren.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-05-29/6.png
Bjarne Henriksen
Foto: Blu/TV 2

Læs mere om: