30. maj. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Kåre Quist og Cecilie Beck danner nyt tv-makkerpar

Kåre Quist og Cecilie Beck
Kåre Quist og Cecilie Beck
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR/TV 2
DR og TV 2 går sammen om en afsluttende debat forud for Europaparlamentsvalget den 9. juni.

Normalt er de to nyhedsværter konkurrenter på hver deres tv-kanal, men i næste uge danner Cecilie Beck og Kåre Quist makkerpar.

Årsagen er det forestående Europaparlamentsvalg, og i den forbindelse sender både TV 2 og DR den fælles, afsluttende debat.

- Europa-Parlamentet træffer beslutninger, der spænder fra de helt store globale kriser til praktiske detaljer i vores hverdagsliv. Jeg glæder mig til at give danskerne det bedste grundlag at træffe deres beslutning på, siger TV 2-vært Cecilie Beck i en pressemeddelelse.

Også Kåre Quist glæder sig til den store debat med de 11 spidskandidater.

- Der er krig på kontinentet og presset på EU's grænser vokser og vokser. Så mange kalder netop det her EU-valg for et skæbnevalg. Derfor er det en ære at få lov at styre seerne gennem de store spørgsmål få dage før krydset skal sættes. Jeg elsker at lave de store politiske debatter. Denne gang glæder jeg mig ekstra meget, fordi jeg får fornøjelsen af at arbejde sammen med Cecilie Beck, udtaler Kåre Quist.

Han og Cecilie Beck har tidligere dannet makkerpar på tv. For eksempel var de begge værter, da DR og TV 2 i 2015 sendte et fælles indsamlingsshow.

Den afsluttende debat sendes direkte fra kulturhuset Trommen i Hørsholm torsdag den 6. juni fra klokken 21.00 på både TV 2, TV 2 News og DR1.

Læs mere om: