5. jun. 2024
Af Luise Marie Bekker

Sofie om sin date med Joachim: Det ser I ikke på tv

Joachim og Sofie.
Joachim og Sofie.
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Der var flere årsager til, at Sofies date med Joachim blev akavet.

Det ser ikke just ud til at gå godt for Sofie og Joachim på deres date i dagens afsnit af "Bachelorette".

Sofie forklarer til BILLED-BLADET, at der er flere årsager til, at det virker til at være en topakavet date – årsager man ikke ser på tv.

- Der er jo nok ingen tvivl om at daten ser meget akavet ud, og at der da også var en underlig stemning på daten. Men Joachim havde det ikke særlig godt på vores date, han var blevet syg – hvilket jeg ikke vidste under hele daten – og samtidig slugt en masse havvand, så tror da klart at det havde indflydelse på hvor godt daten gik, siger hun og tilføjer:

– Joachim er også meget reflekterende i sine svar og en velovervejede mand, så hans lidt "langsomme" svar var lidt forvirrende for mig, for jeg er mere vant til et andet tempo, og jeg tror ikke helt jeg kunne tyde, om det var fordi Joachim ikke hyggede sig, eller om jeg var svær at være på date med.

Der er flere ting, der er klippet ud af afsnittet.
- Jeg vil så også sige, at vi fik altså snakket om mere, end der bliver vist og havde mere samtale end bare den akavet stilhed, siger hun.

Hvidløg eller ikke hvidløg – det er spørgsmålet

Et af de tåkrummende momenter fra afsnittet er, da Joachim bliver ved med at tale om, at de jo nok ikke skal spise hvidløg – med hentydning til at der måske skal kysses – og Sofie der prøver at undvige snakken om eventuelle kys.

– Jeg fanger godt Joachims hentydning med hvidløget, men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal svare til det, så jeg griber den nok ikke særlig godt … siger hun.

Joachim og Sofie.
Joachim og Sofie.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

– Jeg ved ikke om Joachims kommentar var et forsøg på at kysse mig. Det er nok nærmere ham, der lægger en føler ud for at se, om jeg greb den, og om det var muligt, at der opstod et kys senere måske. Jeg synes, det var superfint af Joachim lige at lægge den føler ud. Jeg tror bare på det tidspunkt. at jeg ikke helt kunne fornemme, hvor min og Joachims date bar henad, og om der var nogen kemi imellem os … siger Sofie.

Læs mere om: