6. jun. 2024
Af Luise Marie Bekker

Bachelorette-Sofie om Peters kys: Jeg er ked af, at jeg ikke fik sagt fra

Peter og Sofie.
Peter og Sofie.
Foto: Lotta Lemche/TV 2 og Søren Lamberth
Det kom som en kæmpe overraskelse for Sofie, at Peter pludselig kyssede hende.

Til dagens mingling i "Bachelorette" kysser Peter pludselig Sofie, og det kommer i lige så høj grad bag på hende, som det gør på seerne.

– Jeg havde på ingen måde set den komme, at Peter og jeg skulle kysse. Det kom meget pludseligt for mig, at han kyssede mig, siger Sofie til BILLED-BLADET.

Hun ville ønske, det kys aldrig havde fundet sted.

– Jeg synes ikke, at et "første kys" skal opstå til en mingling, men nærmere på en date, hvor man bedre kan mærke kemien og stemningen. Jeg var samtidig meget forvirret over nogle af de ting, Peter og jeg talte om til minglingen, så der opstod bare endnu mere forvirring, da han så gik efter et kys. Jeg er meget ked af, at jeg ikke får sagt fra, for det havde jeg virkelig ønsket jeg havde gjort …

Giver Peter en rose

Alligevel får Peter en af Sofies roser ved roseceremonien.

– Jeg giver Peter en rose, fordi jeg ikke vil reagere ud fra nogle følelser, jeg ikke har sovet på eller fået bearbejdet endnu. Så jeg giver ham en rose, så jeg kan få mere tid til at mærke efter, siger hun.

Sofie fik ikke mange sekunder til at tænke sig om, da Peter pludselig gik efter et kys.
Sofie fik ikke mange sekunder til at tænke sig om, da Peter pludselig gik efter et kys.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Ville have kysset med Mads

På det her tidspunkt har Sofie allerede kysset med Daniel.

I programmet afslører hun, at hun havde tiltænkt Mads sit næste kys.

– Mads og jeg har hele vejen igennem haft en fantastisk kemi, og for hver gang vi havde været til mingling, er den blevet forstærket. Jeg kunne godt mærke, vi begge gerne ville kysse hinanden. Så jeg vidste, at jeg gerne snart ville have Mads med på endnu en date, hvor vores kemi kunne blomstre endnu mere og forhåbentlig få kysset lidt med Mads og bare komme endnu tættere på hinanden, siger hun.

Mads.
Mads.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Læs mere om: