4. jun. 2024
Af Maria Hoang

Lars Ranthe i Det sidste måltid: Hans dessert-ønske kommer med pikant afsløring

Lars Ranthe.
Lars Ranthe.
Foto: Hanne Juul
Lars Ranthe fortæller i Lærke Kløvedals podcast om, hvilke tre måltider han vil indtage, inden han dør – og især desserten er noget opsigtsvækkende.

Havørred fra Nordfyn. Grydestegt kylling med nye kartofler og rabarberkompot.

Det starter rimelig traditionelt og klassisk, da Lars Ranthe er gæst i podcasten "Det sidste måltid".

Her fortæller den "Fuld af kærlighed"-aktuelle skuespiller om sin karriere og sit liv, mens han og podcastvært Lærke Kløvedal indtager en treretters menu, som skuespilleren har ønsket som sit sidste måltid.

Og mens både forret og hovedret er ret klassiske, så overrasker 54-årige Lars Ranthe med desserten, som for hans vedkommende kommer med en ret så erotisk afsløring.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-06-04/20240521_HAN3605-%281%29.jpg
Lars Ranthe med hustruen Christine og datteren Rigmor.
Foto: Hanne Juul

– Jeg har verdens største stikkelsbærbusk i min have oppe i sommerhuset, og hvert eneste år tager Christine (hans kone, red.) alt sit tøj af, og så sidder hun og plukker stikkelsbærrene, mens de er grønne. Og jeg kommer ud og kigger på hende, fortæller han med et grin og fortsætter:

– Hele dagen sidder hun herovre. Det er et gudebillede at se en, man elsker, sidde helt nøgen eller i underbukser og plukke stikkelsbær en hel dag. Så har vi stikkelsbær i fryseren hele året, og når det skal være rigtig godt, så laver hun stikkelsbærgrød, fortæller "Badehotellet"-skuespilleren begejstret om den dessert, han han valgt som sit sidste måltid.

Lars Ranthe og Christine Albeck Børge har været gift siden 1998, og sammen har de døtrene Rigmor og Betty Marie.

Læs mere om: