6. jun. 2024
Af Caroline Andersen

Mikkel Kryger overvandt sin frygt for heste: Endte i en ulykke, der resulterede i en tur på hospitalet

Sofie Linde og Mikkel Kryger. 
Sofie Linde og Mikkel Kryger.
Foto: Per Arnesen/Warner Bros. Discovery.
Mikkel Kryger var ikke begejstret, da Sofie Linde foreslog, at de skulle prøve ringridning, da de medvirkede i "Jaget vildt – kendte på flugt".

Mikkel Kryger er ikke den største fan af heste – og det var derfor med en tøvende stemme, at han sagde ja til at prøve ringridning med Sofie Linde.

De to kendisser medvirkede i Kanal 5-programmet "Jaget vildt – kendte på flugt", hvor de skulle finde et gemmested, hvor efterforskerne ikke kunne finde dem – og her var et oplagt sted en rideskole, hvor makkerparret kunne lære om sporten ringridning.

Mikkel Kryger og Sofie Linde, der fik lov at låne ridetøj af rideskolen, fik hurtigt en hest hver, og så var de i fuld gang med ridetræningen.

Der gik dog ikke lang tid før, at Mikkel Krygers hest begyndte at lave numre. Mikkel Krygers hest travede stille og roligt mod ringen, hvor han skulle forsøge at ramme ringen med lansen.

Hesten begynder pludseligt at sætte i galop, og den vil ikke stoppe selv om Mikkel Kryger ihærdigt prøver. Det resulterer i, at Mikkel Kryger falder af hesten, hvor han i faldet slår sit hoved.

– Jeg vidste det bare!, udbryder Mikkel Kryger efter ulykken, hvor han ærgrer sig over, at han ikke fulgte sin mavefornemmelse.

Mikkel Kryger må derfor en tur på skadestuen midt i programmet, hvor han får tjekket op på, om hovedet er okay efter ulykken.

"Jaget vildt” bliver sendt hver torsdag klokken 21:00 på Kanal 5 og på Discovery+.

Læs mere om: