12. jun. 2024
Af Caroline Andersen

Abdel Aziz Mahmoud hylder ægtemanden og datteren på en helt særlig mærkedag

Abdel Aziz Mahmoud
Abdel Aziz Mahmoud
Foto: Lars H. Laursen
Podcast- og "Go aften live"-værten Abdel Aziz Mahmouds mand, Andreas Æbelø Gylling, fik for et år siden en blodprop i hjernen. Nu hylder Abdel Aziz Mahmoud sin mand i et rørende opslag.

Abdel Aziz Mahmoud kunne sidste år fejre sin 40-års fødselsdag, hvor han havde en skøn dag i vente.

Dagen efter den store fødselsdag blev hans bedre halvdel, som et lyn fra en klar himmel, ramt af en blodprop i hjernen.

Det satte naturligvis en masse følelser i gang hos Abdel Aziz Mahmoud, der pludseligt stod med en frygt for at miste sin elskede ægtemand, som han har datteren Ava med.

Andreas Æbelø Gyllings blodprop gik heldigvis i sig selv igen, og et år efter blodproppen har han kæmpet sig tilbage igen.

Det skriver Abdel Aziz Mahmoud i et opslag på Instagram, hvor han hylder sin ægtemand på sin egen 41-års fødselsdag.

– Siden (blodproppen, red.) har vi alle tre netop fejret de små almindeligheder, vi ellers nok havde taget for givet, mens Mande er kommet i beundringsværdig tiptopstand igen. Hurra for hverdagen, skriver Abdel Aziz Mahmoud, der i dag kan fejre sin 41-års fødselsdag med sin lille datter og mand.

– Og her på fødsels- og på årsdagen en hjertelig og dybfølt tak for lykønskninger og for støtte, kære kolleger og chefer, venner og familie … og Anne, Ava og Andreas, afslutter Abdel Aziz Mahmoud opslaget, hvor han deler en række billeder af Andreas og Ava.

Du kan læse Abdel Aziz Mahmouds opslag ved at klikke HER.

Læs mere om: