12. jun. 2024
Af Caroline Andersen

Gustav Salinas er blevet single igen: Det er altid svært at afslutte et kapitel

Gustav Salinas
Gustav Salinas
Foto: Søren Jul Lamberth
Realitystjernen Gustav Salinas er blevet single efter et forhold, der kun nåede at vare få måneder.

Gustav Salinas svævede på en lyserød sky for få måneder siden, da realitystjernen afslørede, at han ikke længere var at finde på datingmarkedet.

Men nu er kærligheden brast for Gustav Salinas.

Det skriver han i en story på Instagram, hvor han deler den triste nyhed.

- Kort fortalt er jeg blevet single. Det er altid svært at afslutte et kapitel. Det er ligesom at læse en god bog, og pludselig er der ikke flere sider. Jeg tror, der er en mening med alt i livet, og jeg tror, livet vil os det bedste, skriver Gustav i sin story.

Gustav Salinas havde dannet par med en "hemmelig" kæreste, som ikke har ønsket at stå frem med navn eller ansigt. Kæresten var dog en, som Gustav Salinas har kendt i mange år. De har nemlig været venner gennem syv år - og for få måneder siden besluttede de, at slå pjalterne sammen som kærester.

Bruddet kommer som et lyn fra en klar himmel, da det ikke er mere end en måned siden, at Gustav Salinas fortalte til HER&NU, at han havde fundet sin helt store kærlighed - og det var netop de mange modsætninger mellem parret, der fik kærligheden til at spire.

- Med kærlighed skal man turde at springe ud i det, og man skal ikke hele tiden tænke på, at det hele skal være så perfekt. Jeg har ofte tænkt i mit eget hoved, at det hele skal passe sammen i firkanter, og vi er meget forskellige typer min kæreste og jeg, lød det fra Gustav Salinas, der nu er blevet single.

Den 33-årige realitystjerne blev for alvor kendt i forbindelse med datingprogrammet "Dagens mand" tilbage i 2008. Senere medvirkede han i en række andre realityprogrammer, der blandt andet tæller "Divaer i junglen" og "Gustav & Linse på udebane".

Læs mere om: