13. jun. 2024
Af Pelle Rigtrup

Store Hollywood-stjerner indtager København: Her kan du opleve dem

Lily Collins.
Lily Collins.
Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Hollywood-stjerner som Lily Collins, Jason Biggs og Jeremy Strong kommer til København til efteråret.

Det er sjældent, at vi får et glimt af de store udenlandske berømtheder her i lille Danmark, men til efteråret er der en mulighed.

Her lancerer Heartland Festival konceptet Heartland Efterårsresidens, der vil bestå af talks, musik og mad, og på plakaten finder vi nogle meget celebre navne.

Konceptet, som finder sted på restauranten Noma i København, vil blandt andre få besøg af "Succession"-stjernen Jeremy Strong, Jason Biggs, der især er kendt for sin hovedrolle i de første "American Pie"-film samt Lily Collins kendt fra Netflix-hitserien "Emily in Paris".

For netop Lily Collins er det ikke uvant at komme til Danmark. Sammen med hendes instruktør-mand Charlie McDowell, der også er på plakaten, ejer hun et hus i Kartoffelrækkerne, og hun er flere gange blevet spottet i Danmark.

Charlie McDowell og Lily Collins.
Charlie McDowell og Lily Collins.
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Det fremgår endnu ikke, hvad de store Hollywood-stjerner helt nøjagtigt skal lave til Heartland Efterårsresidens, der finder sted fra midten af september til november.

Heartland skriver, at programmet stadigvæk er under udvikling, så der vil i løbet af sommeren blive annonceret flere arrangementer.

Læs mere om: