14. jun. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Kræftsyge prinsesse Kate har et håb sommeren, der helt sikkert vækker stor glæde

Prinsesse Kate 
Prinsesse Kate
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix
Prinsesse Kate har været i behandling for kræft gennem nogle måneder, og for første gang siden december er hun nu klar til at deltage i en offentlig begivenhed. Og givetvis er der mere på vej henover sommeren.

I marts fortalte prinsesse Kate åbent og ærligt, at hun var blevet syg med kræft, og siden har offentligheden ikke set noget til den 42-årige prinsesse.

Men det bliver der lavet om på lørdag, for her viser hun sig sammen med resten af kongefamilien i forbindelse med den storslåede fejring af kong Charles’ fødselsdag.

Det fremgår af et længere skriv på Instagram, som prinsessen står bag.

Foruden deltagelsen i sin svigerfars fødselsdag fortæller prinsesse Kate også endnu en god nyhed, for der er chancer for, at vi får hende endnu mere at se i løbet af sommeren.

”Jeg ser frem til at deltage i Kongens fødselsdagsparade i weekenden med min familie og håber at deltage i et par offentlige begivenheder i løbet af sommeren, men jeg ved også, jeg ikke er ovenpå endnu”, skriver prinsesse Kate i opslaget på Instagram og fortæller desuden, at hun har både gode og dårlige dage.

Læs mere om: