16. jun. 2024
Af Caroline Andersen

Joakim Mæhle afslører spøjst klubritual: Mere nervøs end når han spiller i Parken

Joakim Mæhle
Joakim Mæhle
Foto: Ritzau/Scanpix
Landsholdsspiller Joakim Mæhle afslører et besynderligt ritual, som alle nye spillere skal igennem, når de skifter til en ny fodboldklub.

Joakim Mæhle skiftede i 2023 klub fra Atalanta til VfL Wolfsburg – og her skulle han igennem et ritual, som de færreste kender til.

Når Parken huser 38.000 fodboldfans er Joakim Mæhle ikke ligeså nervøs, som når han skal gennemgå et nyt ritual, når han skifter fodboldklub.

Det afslører 27-årige Joakim Mæhle i en video med "Go' Morgen Danmark"- kokken Jacob Jørgsholm, der har inviteret fodboldspilleren i sit køkken.

Joakim Mæhle fortæller, at der er et ganske specielt ritual, som alle fodboldspillere skal igennem, når de skifter klub.

– Der er en uskreven regel, at når man skifter klub, så skal man synge for holdkammeraterne. Det er det i alle de klubber, jeg har været i, afslører Mæhle i videoen på Instagram, hvor han fortæller, at alle de nye spiller skal stille sig op for lederne, trænerne og fodboldholdet, hvor de skal synge en sang.

Joakim Mæhle tog et sats, da han skiftede til den tyske klub VfL Wolfsburg. Han valgte at synge den tyske sang "Mama Lauder", der en tysk afterski-sang.

– Der er jeg klart mere nervøs, når jeg skal op og synge foran holdet end at skulle ind og spille i parken, nævner Joakim Mæhle.

Læs mere om: