19. jun. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Kasper Schmeichel reagerer på kong Frederiks EM-besøg: Det er en stor ære

Kasper Schmeichel og kong Frederik
Kasper Schmeichel og kong Frederik
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix og Dan Mariegaard
Kasper Schmeichel glæder sig meget over, at kong Frederik rejser til Tyskland for at se Danmarks anden EM-kamp.

Store dele af Danmark følger i disse dage herrelandsholdet under EM i fodbold – enten hjemmefra eller fra Tyskland, hvor slutrunden spilles.

Torsdag gælder det den anden gruppekamp, som er mod England, og tirsdag kom det frem, at der vil være fint besøg på lægterne.

Kongehuset oplyste nemlig, at kong Frederik rejser ned for at se kampen.

Den nyhed har vakt stor glæde i landsholdslejren. Det fortalte Kasper Schmeichel ifølge blandt andre Ekstra Bladet på et pressemøde onsdag eftermiddag.

- At vi får støtte fra selveste kongen, der kommer og ser os spille, det ved jeg er noget, der er blevet diskuteret i spillergruppen. Det er en stor ære, at han kommer, og forhåbentlig kan vi levere en sejr for ham, sagde Kasper Schmeichel ifølge avisen og fortalte desuden, at han personligt er stor fan af kongehuset.

Kronprins Frederik besøger Red Barnet på uofficielt besøg sammen med 4 landholdsspiller.Navn:   kronprins frederikTekst: UlrikFOTO:  Jesper SunesenSted: HelsingørDato: 20183005
Kasper Schmeichel har ved flere lejligheder mødt kong Frederik. Her ses de sammen i 2018.
Foto: Jesper Sunesen

Kong Frederik er også stor fan af fodboldlandsholdet, og forud for Danmarks første EM-kamp søndag aften delte kongehuset er billede af netop kong Frederik, der stod i sin rød/hvide trøje omgivet af prinsesse Josephine og prins Vincent, der var klar til at se kampen på tv. Dronning Mary tog det fine billede.

Læs mere om: