22. jun. 2024
Af Pelle Rigtrup

Hemmeligheden bag Paprika Steen og Lars Brygmanns gode kemi: Derfor er de gode sammen

Paprika Steen og Lars Brygmann.
Paprika Steen og Lars Brygmann.
Foto: Jesper Tøffner, Ian N. Tomkins/DR
I DR-serien "NamaStay" spiller Paprika Steen og Lars Brygmann endnu engang et ægtepar. Og der er en særlig grund til, at deres samarbejde fungerer så godt.

Paprika Steen og Lars Brygmann har spillet over for hinanden et hav af gange både på teatret, i film og i tv-serier - og flere gange er det sket som ægtefolk.

Det er også tilfældet i DR-serien "NamaStay".

Her spiller de ægteparret Charlotte og Andreas, der kæmper for at drive et glampingresort, hvilket er en større udfordring, end de havde troet.

Lars Brygmann og Paprika Steen i "NamaStay".
Lars Brygmann og Paprika Steen i "NamaStay".
Foto: Jesper Tøffner, Ian N. Tomkins/DR

I serien kører deres ægteskab ikke ligefrem på skinner, men i den virkelige verden har Paprika Steen og Lars Brygmann et fantastisk forhold til hinanden.

De mødte hinanden tilbage i 1980'erne, og i 1996 spillede de for første gang ægtefolk i stykket "Kunst" på Dr. Dante Teatret.

Efterfølgende har de været mand og kone i blandt andet flere teaterforestillinger og filmen "Toves værelse", der kom sidste år.

Men hvad er årsagen til, at Paprika Steen og Lars Brygmann fungerer så godt sammen på de skrå brædder og foran kameraet?

Paprika Steen og Lars Brygmann i "NamaStay".
Paprika Steen og Lars Brygmann i "NamaStay".
Foto: Jesper Tøffner, Ian N. Tomkins/DR

Ifølge Lars Brygmann skyldes det, at de både har mange ting til fælles, men samtidig er meget forskellige.

- Vi har den samme humor og samme indgangsvinkel til, hvad der er god film, teater og godt skuespil. Men samtidig er vi meget forskellige, hvilket jeg ser som en stor fordel, fortalte skuespilleren sidste år til filmmediet kino.dk, hvorefter han satte flere ord på forskellighederne.

- Vores temperamenter og måde at arbejde på er meget forskellige, men vi er samtidig rummelige over for hinanden. Paprika kan nogle gange forklare ting med følelser, mens jeg er mere pragmatisk og håndværkeragtig med mit skuespil. Derfor supplerer vi hinanden godt.

Du kan se et nyt afsnit af "NamaStay" hver lørdag på DR1.

Læs mere om: