22. jun. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Nu er det lidt mere alvor: Prinsesse Josephine har taget hul på et nyt og sjovt kapitel

Prinsesse Josephine
Prinsesse Josephine
Foto: Mikael Rieck
Der er gang i prinsesse Josephine, som virkelig har taget fodbolden til sig. Josephine elsker at se fodbold, og hun spiller også selv.

Kongeparrets 13-årige datter prinsesse Josephine elsker fodbold, og forleden var hun sammen med sin far kong Frederik i Frankfurt for at se herrelandsholdets EM-kamp mod England.

Josephine spiller også selv fodbold i en klub i Hellerup nord for København.

Og for nylig har Josephine og hendes holdkammerater prøvet noget helt nyt og spændende.

De er gået fra at spille kampe med otte spillere på holdet til at spille mere ”rigtig” fodbold som de voksne med 11 på holdet.

Det betyder samtidig, at man går fra at spille på en bane, der måler 40 gange 60 meter til at spille på fuld fodboldbane ligesom de ægte stjerner, der for eksempel spiller EM-slutrunde lige nu.

Prinsesse Josephine spiller på stor bane

Det betyder for 13-årige prinsesse Josephine og hendes holdkammerater, at de nu skal forholde sig til helt andre udfordringer fysisk på den store bane, og samtidig er der også mange ændringer taktisk, når man går fra at spille otte mod otte til elleve mod elleve.

Mon ikke den unge fodboldprinsesse og hendes venner fra Hellerup-klubben nyder de spændende udfordringer på banen, hvor de klarer sig rigtig godt.

Læs mere om: