25. jun. 2024
Af Maria Hoang

Isabella og Josephines sommerlooks: Blander luksus og budget

Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine
Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine
Foto: Hanne Juul
Både prinsesse Isabella og prinsesse Josephine havde klædt sig festligt på i anledning af, at deres storebror kronprins Christian mandag eftermiddag blev student.

Mandag var en stor dag for kongefamilien.

Her blev kronprins Christian nemlig student fra Ordrup Gymnasium, og naturligvis var hele kongefamilien med til at fejre den store begivenhed.

I går ramte termometeret 23 grader fra en nærmest skyfri himmel, og derfor var søstrene Isabella og Josephine naturligvis trukket i sommerlige outfits på deres storebrors store dag.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-06-25/20240624_HAN8326.jpg
Prins Vincent, dronning Mary, kronprins Christian, kong Frederik, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine.
Foto: Hanne Juul

Ifølge den royale modeblog UFO No More var Isabella klædt i en hvid skjortebluse til 299,95 kr. fra NA-KD. Dertil havde hun sat et par brune sandaler fra det franske luksusbrand Hermès til 4.850 kr.

Også lillesøster Josephine miksede forskellige prisklasser i sit look, men her var det skoene, der var prisvenlige, mens blusen var i den dyrere ende.

Den 13-årige prinsesse bar en mørk bluse med print fra Sea NY til 1.350 kr. Dertil havde hun et par trendy Adidas Gazelle i grøn og hvid til 899 kr.

Ifølge modebloggen UFO No More bar Josephine desuden adskillige designerarmbånd. Et af dem var fra Dior, mens de to andre var fra Valentino.

Læs mere om: