28. jun. 2024
Af Marianne Singer

Begejstret Tammi Øst deler stor nyhed: Nu er det endelig sket

Tammi Øst ved premieren onsdag. 
Tammi Øst ved premieren onsdag.
Foto: Hanne Juul
Skuespillerparret Tammi Øst og Jens Jørn Spottag kunne for få dage siden endelig flytte ind i deres nye dejlige hus i Helsinge, som de købte i december.

Det var en glædesstrålende Tammi Øst, der onsdag ved premieren på Grønnegårds Teatrets komedie "En ideel ægtemand", kunne fortælle, at hun og hendes mand, Jens Jørn Spottag, endelig har kunnet flytte ind i deres hus i Helsinge, som de købte slut december.

- Vi flyttede ind for ti dage siden, så det er meget nyt. Huset har været igennem en kæmpe renovering, og nu er det ganske vidunderligt, forklarede skuespilleren om den stråtækte landejendom på 275 kvm i Nordsjælland.

Faldt for udsigten

Hvad faldt I for ved huset?

- Det var udsigten udover markerne - at man pludselig kunne lade blikket vandre rigtig langt. Det havde ingen af os prøvet før. Det er helt fantastisk, og så er det et meget chamerende hus. Området kender vi allerede lidt, så det er også dejligt, fortalte hun.

- Jeg er totalt københavner og har aldrig før boet udenfor byen. Så det er sådan lidt... men vi har talt om det i mange år, lød det endvidere fra hende.

ALT skulle renoveres

Hvor meget skulle I renovere?

- Alt, som i ALT. Op med gulve, ned med vægge, det var bare et skelet...

Med til landejendommen hører også en skøn have på 2500 kvm.

- Det er en dejlig have med så mange roser, som jeg slet ikke kunne drømme om før, kom det begejstret fra Tammi Øst, inden hun skulle ind og se sin datter Andrea Øst Birkkjær på scenen.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-06-28/20240626_HAN9763.jpg
Tammi Øst med sin talentfulde datter, Andrea Øst Birkkjær, ved premieren.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: