1. jul. 2024
Af Malan Joensen

Flere jakker og håndledsvarmere: Sådan holder dronning Mary varmen i Grønland

Kong Frederik, dronning Mary, prins Vincent og prinsesse Josephine besøger Arktisk Station ved Qeqertarsuaq.
Kong Frederik, dronning Mary og tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent besøgte forskningsstationen Arktisk Station i Qeqertarsuaq.

Der er et stykke vej temperaturmæssigt fra dansk til grønlandsk midsommer, og derfor har dronning Mary pakket sit luneste friluftsoutfit forud for besøget i Grønland.

Dronning Mary holder meget af at være ude i naturen og er derfor klar over, at den bedste påklædning er lagvis - herunder både et lunt og et vindtæt lag.

Da hun sammen med kong Frederik og de yngste børn prins Vincent og prinsesse Josephine søndag besøgte Arktisk Station ved Qeqertarsuaq, havde hun netop sørget for flere forskellige typer tøj.

Hue, håndledsvarmere og flere jakker udgjorde sammen med praktiske bukser og varme støvler dronning Marys smarte outfit denne formidddag.

Ifølge Royal Fashion Police er de to jakker fra henholdsvis Härkila og Patagonia.

De fikse læderstøvler fra Penelope Chilvers har en smart frynsedetalje, og dronning Mary har tidligere på året brugt dem på en officiel opgave i Dyrehaven nord for København.

Prikken over i'et er dronning Marys mokkafarvede håndledsvarmere, hvis stjernemønster minder om signaturstriktrøjen fra færøske Guðrun & Guðrun.

Se billederne af dronning Marys smarte sæt i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: