3. jul. 2024
Af Caroline Andersen

Terese Sau Hansen vandt Den store bagedyst: Nu har hun udgivet en bog

Terese Sau Hansen fra "Den store bagedyst". 
Terese Sau Hansen fra "Den store bagedyst".
Foto: Gregers Overvad
Terese Sau Hansen kunne efter flere ugers benhård bagning løfte vindertrofæet i "Den store bagedyst" tilbage i 2023. Nu afslører bagestjernen en stor nyhed.

Terese Sau Hansen har bestemt ikke ligget på den lade side efter, at hun løb med førstepladsen i "Den store bagedyst" i 2023.

"Bagedyst"-vinderen har nemlig offentliggjort, at hun udkommer med en ny bog, der omhandler mødet mellem hende og 12 kunstnere. I bogen har hun lavet to opskrifter pr. kunstner, som er blevet fotograferet og sat sammen til en bog.

Der er tale om en bog, hvor Terese Sau Hansen kombinerer kunst og kage – noget som hun også gjorde i stor stil i "Den store bagedyst", hvor hun blandt andet stod bag en kage, der tog udgangspunkt i noget af kunstneren Michael Kviums kunst.

I et opslag på Instagram skriver Terese Sau Hansen, at man allerede kan forudbestille hendes nye bog på Booklab, der har fået navnet "Bag kunsten".

Terese Sau Hansen har allerede fået stor opbakning på sit opslag af sine tidligere konkurrenter fra "Den store bagedyst" - heriblandt Christina Norre, der skriver, at hun glæder sig til se den nye bog.

Læs mere om: