4. jul. 2024
Af Josephine Sjelhøj

Efter spekulationer om fremtiden: Nu melder Anders Breinholt klart ud

Anders Breinholt
Anders Breinholt
Foto: Søren Jul Lamberth
Anders Breinholt afslørede i juni, at han snart starter på DR som radiovært, og det satte gang i spekulationer om fremtiden for talkshowet ”Breinholts”.

I juni blev det afsløret, at Anders Breinholt får nyt job efter sommerferien.

Til august skifter tv-værten nemlig jobbet foran kameraet ud med mikrofonen, når han starter som radiovært på P4.

Det satte gang i spekulationer om, hvorvidt tv-seere kunne forvente en ny sæson af talkshowet ”Breinholts”.

På daværende tidspunkt forklarede Viaplays programdirektør Morten Mogensen til BILLED-BLADET, at man ville evaluere på situationen, når det sidste afsnit havde været på skærmen.

- Vi skal nu i gang med at evaluere, efter sidste afsnit har været på skærmen. Dog udtaler vi os aldrig om spekulationer over programmer, før de rent faktisk er bestilt, produceret og klar til at blive vist, forklarede programdirektøren i et skriftligt svar til BILLED-BLADET.

Nu er der kommet afklaring på fremtiden for talkshowet.

Det fortæller Anders Breinholt til Her&Nu.

- Det skal vi ikke, det er 100 procent sikkert, afslører han til mediet, og fortæller samtidig, at de har vidst det fra start af.

Svaret kommer derfor ikke som den store overraskelse.

Inden talkshowet overhovedet fik premiere, fortalte tv-værten også, at han ikke havde forventninger til, at det skulle fortsætte i flere sæsoner som med ”Natholdet”.

Anders Breinholt fortalte dengang til BILLED-BLADET, at han havde indgået en aftale med Viaplay om at producere 24 afsnit.

Selv om han nu skal lave radio for DR, har Anders Breinholt stadig et samarbejde med Viaplay, og det er derfor ikke udelukket, at der kommer andet tv fra ham i fremtiden.

Først og fremmest skal han sende radio søndag formiddag fra den 18. august med et program, der byder på grin og god stemning.

Læs mere om: