6. jul. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Alt er helt anderledes i år: Sådan har prinsesse Isabella hygget sig uden mor og far i sommerferien

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul
Det har været en helt ekstraordinær indledning på sommerferien for prinsesse Isabella og resten af kongefamilien. For Isabella har den første del af sommerferien budt på noget helt nyt.

Det har på mange måder været en meget anderledes sommer for kongefamilien indtil videre.

Kongeparret har brugt den første uge af børnenes sommerferie på det officielle besøg til Grønland, og Frederik og Mary har haft prins Vincent og prinsesse Josephine, 13 år, med sig.

Kronprins Christian, 18, blev lige inden sommerferien student, og han har siden dimissionen den 28. juni været til flere fester med sine mange gode venner fra Ordrup Gymnasium, og for at få udnyttet den søde tid som nybagt student så godt som muligt har det været naturligt, at han ikke var med i Grønland.

Prinsesse Isabella, 17, har ligesom kronprinsen nydt den første uge af sommerferien uden forældre omkring sig.

Og det er nyt for Isabella.

Prinsesse Isabella har hjemme i Danmark hygget sig sammen med sine gode venner, og så hun har blandt andet været inviteret til et par studenterfester.

Faktisk har hun været inviteret til fester, som også kronprins Christian har været med til.

Prinsesse Isabella nyder sommeren før 2.g

For prinsesse Isabella, 17 år, har det nok været sjovt og festligt at tage hul på sommerferien på denne måde, og det viser bare, at hun er inde i en helt normal udvikling og er godt på vej til at blive mere selvstændig.

Isabella, der efter sommerferien skal i 2.g på Øregård Gymnasium, har helt sikkert mere godt på programmet i sommerferien.

Mange håber på, at hun er sammen med resten af kongefamilien et par dage på Graasten Slot i løbet af den næste uge.

Kongeparret runder deres besøg til Grønland af i dag, og på tirsdag ankommer Frederik og Mary og forhåbentlig også deres børn til Graasten Slot.

BILLED-BLADET sender live fra klokken 15.45 tirsdag, når kongeparret officielt modtages på Gråsten Torv.

Læs mere om: