10. jul. 2024
Af Caroline Andersen

Tina og Isabel fra Fede forhold: Sønnen Nohr har en kromosomfejl

Isabel og Tina Rosiak Lønborg.
Isabel og Tina Rosiak Lønborg.
Foto: Søren Jul Lamberth
"Fede forhold"-parret Tina og Isabel går lige nu igennem en svær tid. De har nemlig fået en hjerteskærende nyhed om, at deres søn har en kromosomfejl.

Tina og Isabel fra DR-programmet "Fede forhold" går lige nu igennem enhver forældres værste mareridt.

Parret har nemlig fået en hjerteskærende besked fra Kolding Sygehus om, at den genetiske test som deres søn, Nohr, havde fået taget, desværre ikke gemte på gode nyheder.

Parret har nemlig fået at vide, at deres søn lider af en sjælden kromosomfejl.

Det skriver parret i et opslag på Instagram, hvor de skriver, at de for 14 dage siden fik et informationsfattigt opkald fra hospitalet.

Tina og Isabel har endnu ikke delt, hvilken kromosomfejl, der er tale om, eller hvilken betydning, den har for deres lille søn. I opslaget skriver parret, at de stadig elsker deres søn ubetinget – og de beder om ro og forståelse i de her dage, hvor de skal bearbejde de hårde nyheder.

- Det er mega hårdt og vi er meget berørte. Det bliver hårdt at gå i den uvished i møde som vi oplever nu, og vi er sat hårdt på prøve, fortæller parret til SE&HØR.

Du kan læse Tina og Isabels opslag ved at klikke på linket HER.

Tina og Isabel er mødre til datteren Freja, der snart fylder et år, og tvillingerne Nohr og Sif, der er fem måneder gamle.

Læs mere om: