15. jul. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Magnus Cort eftersøgte hjælp: Har vilde planer på hviledagen i Tour de France

Magnus Cort 
Magnus Cort
Foto: Thomas Samson/AFP/Ritzau Scanpix
Magnus Cort har været så letsindig at indgå et væddemål, der nu kræver, at han farver sit overskæg blåt!

Magnus Cort er kendt for at være god til at køre på cykel, men mange genkender ham også på hans karakteristiske overskæg, som man ikke finder mange andre af i Tour de France-feltet.

Når rytterne tirsdag begiver sig ud på 16. etape, vil danskeren være endnu nemmere at spotte end normalt.

I sidste uge var Magnus Cort nemlig så letsindig at indgå et væddemål med Instagrammeren Anders Hemmingsen. Aftalen var, at hvis hans kunne hjælpe cykelrytteren med at nå op på 200.000 følgere på det sociale medie, så ville Magnus Cort gå med til at farve sit overskæg.

Det tog kun et døgns tid at få de godt 50.000 ekstra følgere, og i skrivende stund er der hele 217.000, der følger Magnus Cort på Instagram.

Han er en mand, der holder ord, og på hviledagen mandag den 15. juli skal overskægget så farves. Danskerne har bestemt, at det skal farves blåt(!), og derfor har Magnus Cort eftersøgt, om der mon er en dansker i Frankrig, som har forstand på at farve skæg, som vil hjælpe ham med at indfri sin del af aftalen.

Om vi får hans nyfarvede, blå moustache at se allerede mandag, eller om vi må vente til tirsdag, har han endnu ikke afsløret.

Læs mere om: